Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 27, 2014

2 - JUAN

2-juan

Ada budak main game , tiba2 disebelah dia muncul seorang man dan dia terus terkejut , dengan muka sekeping terus dia menoleh

aRiEL : 'oh enta rupanya " terkejut ana .

MAN :"bila start main nie?"

ARiEL "er isyak tadi kot , tak leh tido "

jom la main skali, kalau beranila nak lawan " tersengih si Man , Areil menghulur remote control pada Man .

"enta try main gak kan "

Man : well" Wajah man masih terpaku dihdpan skrin laptop asus.

"enta ni minat ps gak kan ?"

ariel:  kadang2 tak leh tido kot , best gler "

"kau tanya ja soalan apa2 pun MU ke ? confirm -confrim ana blh jawab "

Man : serius ?

Areil :ha ceparlah ? amenda

MAN :"ana tanya soalan paling mudah "

"enta agak2 kenapa stadium nie dicipta ?

Areil : "utk org main bola la , tak kan nak buat apa kot dgn stadium tu .

Man :okeylah ana bagi soalan susah skit

engaku agak2 ....jersi-jersi diciptakan erk ?"

aduh soalan tu , tak kan nk bu…