kembali ke thn baru dgn azam baru

thn ni bgitu bermakna bg ana ,tp sempat lagi tgn menaip sesuatu dlm blog nie byk pkara yg berlaku sblum dtg ke thn 2012 walaupun ini hya skadar coteran sekeldil namun ada pkara yg ana ingin berkongsi bersama

perjalanan kehidupan membuat kita berfikir dgn lbih matang
ia  bisa menjadikan kita kuat dan akan terus berfikir dan terus berjalan di bumi ALLAH nie
sebenarnya kisah nie drp khidupan ana jugak

 ehm... family ana berfikir apalah akan jadi kpd ana nnti diwaktu akan dtg apa cita2 ana ?
sbnarya itu smua adalah secret ,,, rahsia biarlah kita yg menjaganya

menulis bkn lah mudah bg seorang penulis,, pengalaman nya membuat  dia ingin berkongsi dgn org lain

sbgitu juga dgn ana ingin berkongsi dgn yg lain

bagaimana thn nie ok tak mungkin thn nie thn pertama jadi dlm nya tiada yg blh bkongsi
 bersama dgn lain
tp bg ana walaupun apa yg terjadi dlm khidupan kta sebenarnya ia adalah masa dpan kita

hari ni ana berada hari ktiga dlm menunggu hr yg akan dtg .... iaitu hr isnin minggu hdp....u
waktu persekolahan yg bermakna bg ana

kmarin ana bertemu dgn ustaz di madrasah islah ... rupanya dunia nie kcil ja kan tut..tut jumpa di madraah tu
siap bersembang lagi
semoga ukhuwah ana diantara ustaz-ustazah disana akan terjalin
amin...ya rabbi



seblum berakhir tulisan dr hamba ALLAH
ana ingin minta maaf klau ada silap sikit dgn kalian
dan jika ana ada masa insyallah tgn nie sentiasa bergerak .

semoga ukhuwah persahabatan dr ana sentiasa terjalin
maat salamah liqa mahabbah dr ana

mursyida az-zahra

Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

kehidupan ibarat pelangi

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG