Prolog: A and Q

Assalamualikum.

Dengarlah dendangan laguku untukmu
Suara hati lambang suci murni
Berat saatku dilamun rindu
Setelah lama dikau pergi oh...
Kasihku... oh...


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/08/lirik-laguku-untukmu-hasnol.html#ixzz3bpXc1hBX

krik3* terlebih jiwang

Okey,Entri ini pasal blogger ini,seorang annyong yang tak nak dikenali,TETAPI selalu sangat berharap penulisan dia ini lebih terkena pada diri sendiri,Kalau dalam novel kan mesti ada prolog dan epilog baru nampak best dan gempak kan,seriusly penulisan ini buat diri blogger nie rasa terharu sangat.*krik3* 

Jadi.........................
Untuk entri ini tentang apa ya?
macam blog INCHE GABBANA je? annyong..

yup.....macam blog dia INCHE GABBANA .....sebab setengah je yang kenal penulis kan-kan2.
sebab terlalu ramai follower dalam blog ini,kalau di wall fb kurang malah ada yang menyoal pasal hati dan perasan...*huh?* 

seriusly? 

ya..saya serius...sebab itu penulisan di laman blog ini terasa lebih dekat berbanding menulis di wall fb.Biarlah tak ramai pun yang like dan share namun terasa nyaman dan damai gitu.Tanpa ada penyakit-penyakit mazmumah.

and then,,,,

DAN kemudian,terasa hendak tulis jugak di wall tu tapi berpage pulak dengan nama di facebook..hohohoho...

la..kata nak tulis dekat sini je,habis di wall page pun nak gak?

ehm...gini,manusia ini kekadang kena selalu diperingatkan bukan menghentap hanya sedikit sahaja sentapan perlu ada.Biasa nya kalau sesorang itu dia sudah melalui tarbiyah ini diorang lebih terbuka hati tak kisah lah menulis di fb atau blog walaupun di buku pun diorang tetap nak kan isi untuk mengisi hati yang kosong.

ada lagi tau sebenarnya ini cik annyong,soal pasal hati?

kalau soalan macam tu saya jawab nanti yer, 




Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG

kehidupan ibarat pelangi