Rabu, Oktober 07, 2015

Sharing di waktu malam..

Erk...

tajuk macam seram je kan.jadi nak kongsi sikit boleh?

selepas nie atau next post in shaa ALLAH makin ada bernambahan sikit.bila tgk balik kalander mula menulis dulu,belog ini dah lama tak update sejak ada belog baru.Tertinggai di belakang.

pastu nak share sikit ye.

Malam nie.Hari ini tengok satu drama komedi di tv3..hahahah lucu sangat2 keluarga  tuh.

KELUARGA PONTIMAU.

Kemudian..al kisah nya,seorang penulis dah kehabisan ide macam saya,Dia search pasal vampire dan tiger.Dia nak buat kisah novel.Lastly dia bosan dia terus  keluar dari bilik dia dan duk di tingkap pastu ternampak keluarga semacam tengah bergaduh.mereka keluarga baru pindah.Dua anak dan suami isteri.

Dia terakam dengan kata-kata suami tuh 

"apa awak nak saya tranformes jadi harium ke?' dialog si suami tuh. 

terus dia berhenti dan sambung tengok gelagat keluarga tuh.5 MINT lps tu terus dapat ide dia nak buat kisah keluarga vampire dan tiger.

"Nak buat kisah keluarga serius ke?

eh..tak boleh2,aku mana boleh buat kisah macam tu?

Tetetiba kereta kuning milik keluarga tuh berhenti balik.Dia muka peliks .

"napa lak nie?" si isteri tuh tanya.

"tertinggal kunci pulak" si suami tuh amik dan terus keluar. 

Penulis tu terus senyum sampai ke telinga.Dia dah dapat idea.Penulisan novel kisah kelurga vampire dan tiger komedi. 

"pontimau"

--------------------------------------------

last...saya rasa nak tidur lah...mengatuk pulak ...esok sambung eh..tahun nie saja baru update 4 post.hahaha..tak rajin post tapi selalu tukar template. jadi setiap buln just satu post je ...kot..
ado eh...

'
Catat Ulasan