Sabtu, Februari 06, 2016

selalu anggap ia sebagai positif

Bismillahirrahmanirrahim... 
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... 
“Dan jika kamu menghitung-hitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak dapat menentukan jumlahnya.” 
 Surah al-Nahl, ayat 18.

When i start writing blog,books or novela mabye,i just put my mind and says "it will be better and more better after that. have do something because ALLAH.

were are humaniti and ALLAH given us how mampu kita lalui ( speaks b i takut oneday english despire ) 

kita manusia yang hanya sebagai pengerak tak tahu bila,di mana,siapa atau bagaimana? soalnya kita hanyalah seorang perancangan memory dan ALLAH lah yang memberi more daripada apa yang kita nak.
mungkin suatu hari nanti ALLAH jadikan dia sebagai memoris yang tak akan dilupakkan. 

jadi bila dah start menulis mungkin ana nak blowking dengan url blog kedua ( sampingan sahaja,untuk pengetahuan jika ada blog terasing daripada anda )

back to point, berbicara mengenai positif,
sangat sukar mendapat feel positif jika empunya tak mahu bergerak.

Jadi untuk ajuma dan onni chan 

Imaginasi apa awak suka kemudian lakarkan
Oh ya 
Kata orang senyum sambil tutup mata aura yg positif keluar Dan hati making lapang.

Rain pun pernah buat tau.best sangat. Tenang je.

Catat Ulasan