Navigation : Home | Facebook | Twitter | Follow | Dashboard | Newer | Older

❝ Someone Like U ❞



Ahad, Januari 20, 2013 | Januari 20, 2013 | 3 Lovers

Ya Rabbana,
Mengapa perasaan ini tiba-tiba hadir
Dikala aku sedang mencari-cari cintaMu
Mengapa rindu ini harus ada
Saat hatiku sedang cuba untuk merindui syahid di jalanMu
Mengapa mesti aku berharap pada cinta yang tak pasti
Sedangkan Kau harapan yang patut aku sandarkan..


ok tak ana letakan gambar ini ??

Assalamualikum wrt ,, Salam Rindu sahabt ..:)
dah lama kan tak update blog ini ..haha maklum lah tak ada Laptop sendiri jadi guna laptop ayah sekang ini ..
nak tahu tak ??
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
??????????????????????????????????????????????


1 bulan yg lps ana gi kelantan.....cari Chinta kat sana .... Bukan cinta manusia tapi cinta illahi ..kt sana kenalan sangt ramah ....suke dok kt sana ...ada teman mesra sangat2 jadi terasa tak  jangal teramat ...jadi diri terasa bahagia ...menjadi seorang yang mujahadah .. 

tapi 
mungkin kali ini hanya hendak berikan link buat sahabt blog ..harap2 shbt berkunjung disana ye 



3 Ulasan posted :

Anonymous Encik Hati berkata...20 Januari 2013 2:32 PTG

Assalamualaikum...nape letak gambar artis korea?? huhu

Anonymous Encik Hati berkata...20 Januari 2013 2:43 PTG

eh lupe..nak tanye gak...cmne nak letak post2 yg dah lepas...gerak2 camtuh...yg bwh header awk tu..huhu

Anonymous permatamujahidah91 berkata...23 Januari 2013 8:21 PTG


wasalam ....Yg tu slideshow ...
http://www.spiceupyourblog.com/2012/03/simple-stylish-jquery-image-slideshow.html...

klu x fhm ..insyaALLAH nanti ana buat tutorial