# inpirasi from writer the other side of coin



Sebetul nya ana tak pernah mengmbil masa pagi
 untuk buka laptop abah,
tapi entah tetiba ana nak buka.
baca shoutbox kemudian edit blog header pun dah ditukar,
tapi serius tu bukan dari ana sendiri.
kemudian buka pulak emel,
niat nya sahaja nak tengok feed baru,
rupanya suprius.
terkejut juga ada emel from penulis the other side of coin.

Penulis yang bagus dia mampu elak dari writer`s block.
that means Aiman Azlan says ' jangan berhenti dan jangan berlengah.'



ana perlu siapkan nya
dan itu satu kejayaan buat ana.
ana harap juga menulis nie
bukan untuk ana tapi untuk kalian.
kerana ana rasa jika ana menulis untuk diri ana,
lebih baik ana terus berhenti menulis daripada menghadap laptop berjam.

ins shaa ALLAH buku terbaru
setelah laptop ana rosak.
bertajuk 'sensei,i want go' tagline  ma da ma da da neh.


7457566224_0acbc8e90e_writer

Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG

kehidupan ibarat pelangi