Part One Reniew Blog (Rrai )

Hey...Assalamualaikum...for the first time,i buatkan satu slot dipanggil ace reniew hohohoho..

kenapa ace reniew?
-Kena kuat dan tabah walaupun badai melanda,wahahah.


jadi pada post kali ini,cek nak buatkan reneiw beberapa blog antara nya ialah,Raihanah (Rrai) kemudian Cik mira dan seterus nya tunggu ya.

Pada first sekali.
inshaALLAH blog Pertama sekali Raihanah (Rrai)


cik rai nie,
actully baru kenal sebab nak carik coding 

Who cik Rrai 

Waktu time study dulu ada seorang kenkawan nama nya raihanah rejab nama dia sama macam Rrai juga kan.Raihanah,Tapi bukan story her but Rrai blogger.

sonara.
header rrai sangat osem.dengan bunga kembang mekar tu pergh walaupun background dia koko (coklat ) sangat osem (terbaik..sambil akan jari).

kemudian post update pulak..pasal watermark,sangat2 comel.Rajin awak buat watermark bak kata orang pengkomen "buat watermark sendiri letak tulisan je"
tapi blog awak sangat osem dan comel.like writed too.

so 
who cik Rrai??
i cannot telling you because i know her dalam berblogging saje,if you all nak bertaaruf dengan dia sila bertandang di rumah kepunyaan dia ya (blog ? )

Rrai blog (klik )

Actually,blog nie tak pernah pun nak wat tutobis atau reniew,cuma sertai contest dan lain. 

itu sahaja selamat malam..
sangat2 mengantuk tapi tak nak tido kenapa eh ?




Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

kehidupan ibarat pelangi

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG