part three *Sharing tips blog *

hey.
assalamualalikum..for today i will like sharing my tuto from other blogging and i hope you all give me support,

why do like my blog ?
that my hopeness

i Tell you why like lace or kerawang header,it so cute.i just see all blog and i really hope i will like them too.

so,
like share something what to do.

mabye tomorrow i editing again that header,
so borken.

it just kebudakan really


that not feebies for me.

have nice day..

____________________




Err...
Tergeliat lidah dan jari nak menaip bi ni,sbnaqnya cek tak try pun bi,lihat macam budak sekolah ja kan.Hari ini nak cherita pada hamba,macamaana dah dapat edit lagu nie.tau dak betapa susah nya nak editing,errk..kena pula main dgn koddd tu panjang berjela,rasa nak jerit tapi bila dah siap,rasa nak buat lagi editing.

tapi tak sama macam deginer kat luar tu,
cuma atas minat ja,
minat tambah dengan semangat.

dalam sebulan gakla dok cari kat koogle macamana nak editing nie,hampa tau dak otai-otai deginer tu lah cek dapat cari editing nie.

header kerawang tu cek cari kat dua tiga blog jugak lah.
pastu koggle background (latar belakang ) tu sama.Cari nama background vintage pastu dapat la.

kemudian.
cari pulak boder sidebar tu dan body.
that it.

rasa dah tulang bertulang nie,kena rehat.
Otak pun kena rehat,
dok fikir macamana nak buat itu ? ini ?

oh YA...

Dont forget to read my second blog for writing *jangan lupa nah baca sama blog kedua penulisan tentang chenta si mata sepek*

selamat malam.
good night...





Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG

kehidupan ibarat pelangi