Tutorial memakai shawl labuh dan lebar Irine nadia

Bismillahirrahmanirrahim... Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... “Dan jika kamu menghitung-hitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak dapat menentukan jumlahnya.” Surah al-Nahl, ayat 18.


Kredit sini

Assalamualaikum....maaf-maaf sahabat2 semua,sebab perlanggara belog ini buat korang menjuling mata.Sebenarnya nanti ada review by someone jadi kena lah bagi cantik dan lawa serta kemas ....(angkat tangan atas bahu). jadi macamtulah,berjam habis cari template sesuai,kemudian pula tak reti nak editing blog jadi save je lah template yang ada. 

template nie kalau korang lihat footer bawah ada tertulis panjang2 dan disitu kalau kalian klik nama designer tu kalian dapat template kalian cari.

balik tajuk post kali ni,atas sebab kesukaan pakai shawl labuh dan lebar akhir nya ambil keputusan untuk pakai cara irine nadia,serius labuh dan cantik lawa dan lalalalala...

kemudian nya nak jadikan tutorial nya ambil terus dari belog nya dan kreditkan untuk dia. 
so kalau korang nak pakai cara canggini boleh korang klik kat situ (kredit sini) .

done
tulisan tak nak panjang-panjang,padahal dah tak de isi nak kongsi.
nak tonton balik running man .

_#RAIN#
530 

Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

kehidupan ibarat pelangi

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG