#1 - saya suka buatkan entri dua dalam satu-

sengel dah,
bila start menulis tak leh berhenti dah,
alang2 dah jahit baju biar sudah..

tapi ada dua cerita nak kongsikan.
pertama ialah ana sememang suka semua lagu tak kisah hindi ke,English ke atau malay.
Even kalau nasyyed lagi ana suka.

But..
ada sebabnya kenapa ana suka?
yang pertama jika lagu itu ada instrumental
,ana akan ikut rentak tu.
kedua dengan lirik nya hatta kalau nasyeed pun ada jugak
nasyeed berkisar kan cinta ana terus tolak dan buka instrumental.

kalau tengok pada blog inikan,
mesti perasaan kan bila ada lagu Korean tapi bentuk instrumental.

Cherita kedua.
yeah..ana betul-betul suka kan penulisan BI
takut nanti bi ana terus mati dan tak hidup balik.
ana suka baca atau dengar lagu English dan tengok movie English,
ceritera bebudak itu ana tengok misalnya cerita victor dengan kisah buaya,
best sangat.
dan ana juga ada impian yang ana nak menulis buku dalam bentuk penulisan BI.ah..jem nanti.
SPM pun KO je.

ala kulihal.
ana nak beritahu juga ada beberapa syarikat penerbitan
tapi ana just hantar je pastu  satu ni dia minta ana hantar beberapa page kemudian baru lah
ana dinilai..

---------------------------------

ana harap boleh Berjaya lepas nie.
ditulis mrs blossom a.k.a amni aulia novelis.
1219 am
14122005

Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG

kehidupan ibarat pelangi