# perkongsian Blog Bernama AKU HAMBA-

maaf semua nya.
tajuk entri sangat pelik. dah diupdate semula
bila lihat kembali
maaf ya


assalamualaikum..wrt
baik tanpa buang masa,ana keluar terus apa yang ana rasa nak sampaikan.

SEBENARNYA handphone ana,laptop ana table ana pergh semua nya dah rosak,
gelap,wahal baru je guna tak sampai dua tahun.
 pastu jem pulak. Geram teramat.

tetapi ana masih boleh update blog cuma di intagrm,facebook and tweet tak boleh.

ana dah ada beberapa blog lain yang tak diurus kemudian ana kira ana start balik belog pertama ana.

--------------------------

ana seorang peminat menulis tak kira novel atau cerpen

atau pun 

zine 
bahkan ana cuba jikalau boleh 

ana nak siapkan bebrapa karya..

huhuk...

bermula menulis
tajuk buku senpai.
#ma da ma da da neh 
simply but not yet,

wasalam

cerita malam hari 
tulis 
mrs blossem 
waktu 10 malam ke atas 
7 11 2015


Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

kehidupan ibarat pelangi

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG