#Update Fesyen style Hipster


hey.
selamat pagi,
gorten morgen,
sawade..
assalamualaikum...


Tadi keralitan baca artikel blog APG pasal PRU14 baru ni,terasa nak lari jauh-jauh.
err...
tapi paling best sekali,last di bawah ada siap tulis lagi 

"Persoalannya sekarang, mahukah anda negara diperintah oleh kerajaan BN untuktempoh lima tahun lagi? 

Gelak kecil. "gabbana eh.
pastu baca pulak,blog lain.Ternampak satu tittle hipster.



HIPSTER ITU APA ?

Kemudian cuba cari hipster tu apa? langsung tak ketemu,soal nya bila klik image,ada gambar beberapa watak manusia pakai cara barat.yang jelas tak sama langsung dengan adab islam.erk..
sebenarnya kan,ana juga budak hipster..terkejut tak ? macam angkat bakul sendiri sudah. 

sebelum ana mula meraban,ana nak kongsi apa tu hipster dulu baru lah kita faham.

hipster nie kata pak wikipedia,satu golongan elit atau atasan atau pun bangswan kontempuri,susah nya nak faham.

walau bagaimana pun,
cari lagi,kot-kot leh jumpa kenapa orang suka pakai macam nie?
seriuly bila tengok adik sendiri pakai baru perasan yang kakak nya buta fesyen wahahah


makna nya

 Seseorang yang mengikuti gaya terkini, fesyen, dan lain-lain: orang yang hip


: a person who follows the latest styles, fashions, etc. : a hip person

hipster  


Older Than They Look: 'Hipster,' 'Rap,' and More

"In other words, the hipster is a spectacular instance of the flight from emotion." - Herbert Gold, The Age of Happy Problems, 1962



Done.

MRS BLOSSEM -

first day,menulis pasal fesyen hohohoho..







Catatan popular daripada blog ini

Biodata murrabi ku ( ustazah nor hafizah musa)

kehidupan ibarat pelangi

TIGA UKURAN KEHEBATAN SESEORANG